MEDARBETARE

John är en erfaren herre, som de senaste 35 åren har jobbat med branschspecifik IT, varav 20 år med IT-system till veterinärbranschen. John är ägare av Vetvision Software Svenska AB, som liksom Trofast rekommenderar Sanimalis som framtidens IT-system för veterinärbranschen.

John Pedersen VD

+46 21 18 26 00
jp@trofast.nu

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Camillas bakgrund kommer från tiden hon jobbat som veterinärsassistent, både med smådjur och häst, innan hon valde ny inriktning inom IT.

Hon har ett brinnande intresse för djur och djursjukvård. Har även haft egna hästar och andra djur, men numera bara hund och katt. På fritiden är det barnens sportaktiviter som gäller och på sommarhalvåret kör hon gärna mc med sambon.

 

Camilla Norén, Produktägare Sanimalis

+46 21 18 26 00
camilla.noren@trofast.nu

Susanne "Sus" har mångårig erfarenhet som djursjukvårdare samt har arbetat heltid med journalsystem och IT för veterinärer 2008-2017. Nu tillbaka i IT-branschen efter två år som IT-ansvarig/djurvårdare på smådjursklinik.

Djur har alltid stått i fokus på något sätt, både i jobbet och privat. Sambo med hunden Texas. Gillar att resa, vandra och allt kul som kan trigga kreativiteten

Susanne "Sus" Max

Support

Tel: +46 21 18 26 00 
susanne.max@trofast.nu

 

 

Dan har arbetat med datorer de senaste 19 åren med fokus på backup och säkerhet. Har även en bakgrund inom butiksdata, kassa support. 

Familj sambo, barn och barnbarn. Gillar att snickra, har både renoverat och byggt hus själv.

Dan Haglund, Produktägare Trofast samt Support 

Tel: +46 21 18 26 00
dan.haglund@trofast.nu

 

 

 


 

Michael är dansk, bor i Danmark och har arbetat med journalsystem och IT för veterinärer i 20 år. Arbetar delvis med Sanimalis Danmark och delvis Sanimalis Sverige. 

Är gift med en veterinär och de bor på en gård tillsammans med hundar, katter och hästar (och kanske några möss, men de tar katterna).
 
Michael Bülow, Support

Tel: +46 21 18 26 00


Mathias Waller, Utvecklare

Tel: +46 21 18 26 00