MEDARBETARE

 

Jesper har många års erfarenhet från IT-branschen och inom organisations-utveckling. Tidigare befattningar innefattar tjänster som projektledare, projektchef, marknadschef, försäljningschef och VD.

Jesper har tidigare arbetat för Microsoft, Neovici, Electronic Arts och kommer senast från management och organisationskonsultföretaget BETA. På BETA har Jesper varit VD de senaste fem åren.

Jesper Broström, VD
+46 21 18 26 04
jesper.brostrom@trofast.nu

Kenth kommer i grunden från ett familjeföretag inom Såg och Bygg-materialbranschen. Har sedan 98 jobbat inom lager, logistik och försäljning.

Fritiden går för det mesta åt att titta på fotboll, där han varit lagledare för ett div.4 damlag. Gillar sport och idrott överhuvudtaget. Finns tiden så spelar Kenth gärna en golfrunda.


 

Kenth Pettersson, Kundansvarig Försäljning
+46 21 18 26 02
kenth.pettersson@trofast.nu

 

 

Camillas bakgrund kommer från de 10 år hon jobbat som veterinärsassistent, både med smådjur och häst, innan hon valde ny inriktning inom IT.

Hon har ett brinnande intresse för djur och djursjukvård. Har även haft egna hästar, men numera bara katt. På fritiden är det sonens sportaktiviter som gäller och på sommarhalvåret åker hon gärna mc.

 

 

 

Camilla Norén, Produktägare Sanimalis

+46 21 18 26 10
camilla.noren@trofast.nu

 

 

 

 

 

Jessica Kallin, 

Utbildningsansvarig Sanimalis

Tel: +46 21 18 26 07

jessica.kallin@trofast.nu

   

Roger har erfarenhet av IT-projektleveranser både som beställare och leverantör. Han brinner för att arbeta i projektform samt att bidra till att effektivisera processerna i er verksamhet så att ni får mer tid över för djuren.

På fritiden ägnar han sig åt hus och hem samt sportaktiviteter med barnen som exempelvis handboll och MTB-cykling. Hela familjen älskar utförsåkning så det går åt lite tid till det också.

 

Roger Sälling, Projektchef
+46 21 18 26 14
roger.salling@trofast.nu

TROFAST    Support

Dan Haglund 
Tel: +46 21 18 26 00
dan.haglund@trofast.nu

 

Linda Emterby
Tel: +46 21 18 26 00
linda.emterby@trofast.nu

 

Susanne Max
Tel: +46 21 18 26 00
susanne.max@trofast.nu